Jouw afspraak voor de coronatest Goes

Jouw afspraak voor de coronatest Goes

De coronatest in Goes nodig? Steeds meer mensen laten zich testen op het coronavirus. Voor de een is dit omdat er klachten optreden die op het virus kunnen duiden, anderen doen het juist weer omdat er om een negatieve testuitslag gevraagd wordt. Doordat er een grote vraag naar is, zijn er verschillende testlocaties in de omgeving ingericht. Iedereen kan snel getest worden en je hoeft niet lang te wachten tot je aan de beurt bent. Een afspraak maken is alles wat ervoor nodig is. 

De coronatest in Goes komt in varianten

De coronatest in Goes is eenvoudig in te plannen. Jij kunt hiervoor bij een testlocatie in de omgeving gaan kijken. Je komt er dan al gauw achter dat er meerdere mogelijkheden zijn. Je hoeft namelijk niet meer alleen naar de PCR test te gaan kijken. Tegenwoordig is ook de sneltest beschikbaar gesteld bij verschillende locaties. Met deze test heb je dezelfde dag nog een uitslag in handen en kun je er ook een officiële verklaring bij krijgen om te kunnen reizen of weer aan het werk te kunnen gaan.

Op verschillende momenten een uitslag

Je moet dus eerst een keuze gaan maken tussen de testen. Je kunt ze ook allebei tegelijkertijd af gaan nemen. Alleen moet je er dan wel rekening mee houden dat je de uitslag van de sneltest eerder in handen hebt dan die van de PCR test. Bij de PCR test zal de uitslag namelijk tot 48 uur op zich kunnen laten wachten. De sneltest zal binnen 15 minuten een resultaat tonen, welke dezelfde dag nog aan jou doorgegeven wordt. Je moet daarom goed gaan plannen als je beide uitslagen nodig hebt.

Altijd opletten

Als je de uitslag van de coronatest in Goes in handen hebt, zal uitwijzen wat je moet doen. Bij een negatieve test mag je in feite alles weer gaan ondernemen. Je hoeft niet meer thuis te zitten en kunt weer gewoon aan het werk. Bij een positieve test zal jouw quarantaineperiode ingaan. Jouw gezin blijft ook voor een tijd thuis om te zien of er klachten worden ontwikkeld. Dit kan enkele dagen duren.